32 50 17 51 // us.uk@taarnby.dk

Klar til gymnasiet (Valgfag 9. klasse)

Valgfag 9. klasse

Næste gang
onsdag 5. okt. kl. 8:00-14:30
Sidste gang
onsdag 12. okt. kl. 8:00-14:30
Sted
Tårnby Gymnasium
Aldersgrænse
For alle unge.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Valgfaget udbydes af Tårnby Gymnasium og HF og henvender sig til elever, som forventer at vælge gymnasiet efter folkeskolen. For en del elever er overgangen fra folkeskolen til gymnasiet hård, og med dette valgfag kan 9. klasseseleverne påbegynde forberedelser og forventningsafstemning inden selve starten på gymnasiet. 

 

Undervisningen foregår på Tårnby Gymnasium, og i løbet af de 8 undervisningsdage møder eleverne en række af de centrale, boglige gymnasiefag (dansk, matematik og begyndersprog) samt et udvalg af de kreative/musiske fag (mediefag, idræt og musik). Eleverne får en fornemmelse af det faglige niveauet i undervisningen, og undervisningen foregår flere steder på TG, bl.a. i faglokaler, musikhus og multihal. 

Undervejs i forløbet deltager studievejledere og nuværende TG-elever, som kan hjælpe med at give valgfagseleverne et indblik i livet som gymnasieelev. Valgfaget er tænkt således, at det udfordrer 9. klasseseleverne både fagligt, personligt og socialt, så de bliver klar til udfordringerne som gymnasieelev.


Andre hold i samme kategori