32 50 17 51 // us.uk@taarnby.dk

Iværksætteri (Valgfag 9. klasse)

Valgfag 9. klasse

Mange drømmer om at starte deres egen virksomhed og blive millionærer. Men hvordan skal man starte? Og bliver alle iværksættere virkelig millionærer på kort tid? Svaret er...

Næste gang
onsdag 5. okt. kl. 8:00-14:30
Sidste gang
onsdag 12. okt. kl. 8:00-14:30
Sted
UngTårnby
Aldersgrænse
For alle unge.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Mange drømmer om at starte deres egen virksomhed og blive millionærer. Men hvordan skal man starte? Og bliver alle iværksættere virkelig millionærer på kort tid? Svaret er nej. Modstand på vejen mod succes må forventes. Økonomisk overskud, selv små, er noget man skal arbejde hårdt for at opnå. Men det er særdeles berigende at være sin egen chef baseret på sin egen idé. I kurset får du samtlige værktøjer til at starte dit eget iværksætterprojekt, lige fra design af den unikke ide, pitching, iværksættergrupper og netværk, til hvordan du får CVR-nummer og erhvervskonto, konstruktion af hjemmeside, udformning af stærke fondsansøgninger, forretningsplan, markedsanalyse og økonomi og regnskab. 

Vi gennemgår underviserens egne iværksætterprojekter og der vil være en ekskursion til en inspirerende dansk iværksætter i hovedstadsområdet. Vi ser desuden på talenter fra ung forsker konkurrencen, der ligeså meget er en ung iværksætterkonkurrence. Vi gennemgår succesrige iværksættereksempler, der løb ind i modstand i begyndelsen, f.eks. Apple, Microsoft og musikeren Andreas Odbjerg. Det berømte musikselskab Motown fra Detroit, USA, er et iværksættereksempel med særdeles brugbare guidelines. Vi ser på Motown og deres verdensberømte musikere, der ofte var ude for voldsomme nederlag i starten - f.eks. the Supremes anført af legendariske Diana Ross.


Andre hold i samme kategori