32501751 // us.uk@taarnby.dk

London tur i Kristi Himmelfartsferien 2024

REJSER/TURE

Vil du med UngTårnby til en af Europas fedeste hovedstæder: London? Læs mere nedenfor....👇 Obs! Du skal være bosiddende i Tårnby Kommune eller gå på en kommunal folkeskole i Tårnby Kommune, for at kunne deltage på rejsen.

Medarbejder
Magnus Vestergaard Petersen
Karina Holm
Tid og sted
Torsdag d. 9. maj - Søndag d. 12. maj 2024 (Kristi Himmelfartsferien 2024)
Aldersgrænse
Fra 12 år og 5 måneder til og med 17 år og 11 måneder. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10. 1. 2.
Antal ledige pladser
Der er 1 plads tilbage.

Beskrivelse

REJSE TIL LONDON I KRISTI HIMMELFART 2024

Vil du med UngTårnby til en af Europas fedeste hovedstæder; London? Byen der summer af kulturoplevelser, historie og shopping! Som deltager vil du være med til at lægge det endelige program for vores fantastiske tur. Vi satser på solrigt vejr og varme grader, der indbyder til fælleskab og store oplevelser, som man sent vil glemme. 

Pris: kr. 3.900 kr. (OBS! Vi gør opmærksom på, at der kan komme små ændringer i prisen grundet prisjusteringer hos rejseselskabet).
Betaling sker på MobilePay til 851400. Husk at skrive dit fulde navn og London i beskedfeltet. Du er ikke sikret en plads, før depositum er indbetalt.

Prisen inkluderer fly tur/retur til London, transfer til og fra lufthavnen, indlogering på et centraltbeliggende ungdomshostel og morgenmad.

Udflugter inkluderet i prisen: Tur i London Eye & Madam Tussauds Museeum (eller lignende) 

DEPOSITUM PÅ 1000 KR. ER BINDENDE OG VIL IKKE BLIVE REFUNDERET VED AFBUD - MEDMINDRE PLADSEN BLIVER AFSAT TIL ANDEN SIDE

Depositum 1.000 kr. betales straks ved tilmelding 

2. rate 1.400 kr. betales senest d. 1/2-24

3. rate 1.500 kr. betales senest d. 1/3-24

Ved afbud efter inbetaling af 2. rate eller det fulde beløb, vil en refundering kun finde sted, hvis vi kan få solgt pladsen til en anden uden ekstra gebyr. 

Flytider: Torsdag d. 9/5: København – London kl. 08:00 – 09:15
              Søndag d. 12/5: London – København kl. 20:45 – 23:35

Bemærk:

Husk gyldigt pas og gult sygesikringsbevis på turen.

Alle skal have tegnet en individuel rejseforsikring på forhånd. Det blå sygesikringsbevis dækker ikke hjemtransport og transport til/fra et behandlingssted.

Nikotinprodukter, energidrikke, alkohol og øvrige rusmidler er selvfølgelig ikke tilladt.

Planlægningsmøde: 

Mandag d. 8. april fra kl. 17.00-19.00 på UngTårnby vil vi afholde et planlægningsmøde, hvor vi sammen skal lave planen for turen og dagsprogrammet. Her vil I også få mulighed for at lære hinanden at kende. 

Infomøde med praktisk information

Mandag d. 29. april fra kl. 17.00-18.00 på UngTårnby vil vi afholde infomøde for de tilmeldte elever og deres forældre. Det er frivilligt om forældre vil deltage, men der er mødepligt for elever. Her vil vi snakke om generelle emner, pakkeliste og nærmere detaljer om turen. 

Vi glæder os til at rejse med DIG! 

Medarbejder


 
Magnus Vestergaard Petersen


 
Karina Holm


Andre hold i samme kategori