32501751 // us.uk@taarnby.dk

Bow Combat Søndag d. 6/10

Weekendaktiviteter

Bow Combat, også kendt som Archery Tag eller Archery Attack, er perfekt til jer, der gerne vil ud til en fantastisk dag med sjov og ballade. Pris: kr. 200,- Læs mere nedenfor👇

Tid og sted
Mødested: UngTårnby kl. 11.30-16.00.
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 18 år og 6 måneder. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10. 1. 2. 3.
Pris
200 kr.
Antal ledige pladser
Holdet åbner for tilmelding tirsdag 27. aug. 2024 kl. 07:00

Beskrivelse

Bow Combat, også kendt som Archery Tag eller Archery Attack, er perfekt til jer der gerne vil ud til en fantastisk dag med sjov og ballade, uden alle de blå mærker paintball efterlader. Kom ud og udkæmp jeres eget Hunger Games.

Men husk at lægge strategi, for I har et begrænset antal pile, og alt efter hvor gode jeres modstandere er, kan det være at I må ofre en spiller for at hente nogle pile tilbage til jer.

Måske ved du allerede at du er den fødte Legolas, eller har trænet bueskydning ligeså længe som Katniss Everdeen. Så er det nok dig der får lov til at genoplive jeres hold, ved at ramme spiltavlen på midten af banen, eller saml nok point ved at lave en Robin Hood og gribe pilen tilegnet dig, direkte i luften.

Bow Combat bliver spillet med bue og pil, hvor alle pile har en skumbold forenden, så ingen kommer til skade. Selvfølgelig sørger vi stadigvæk for masker til alle, og arm guards til dem der kunne tænke sig det, så alting forløber uden skader.

PRIS: 200 kr. Betales ved tilmelding. 

Vi mødes på UngTårnby og tager samlet til Paintball Arena på Refshaleøen. Medbring gerne en snack og noget drikkelse.

Tid og sted

søndag 6. okt. kl. 11:30-16:00
UngTårnby, Løjtegårdsvej 167, 2770 Kastrup

Andre hold i samme kategori