32501751 // us.uk@taarnby.dk

Japansk

Sprog og matematik

Interesserer du dig for japansk sprog og kultur? Så tilmeld dig japanskkurset på UngTårnby! Her vil du blive sat ind i det fonetiske skriftsystem og "kanji", lære japansk daglidagssprog, lave japansk mad, og du vil få rig mulighed for at udforske diverse facetter af Japans kultur og popkultur.

Medarbejder
Alexander Hill
Afviklet tirsdag 28. mar. kl. 17:00-19:00
Sted
UngTårnby
Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 18 år og 6 måneder
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Interesserer du dig for japansk sprog og kultur? Så tilmeld dig japanskkurset på UngTårnby!

Kurset er tiltænkt nybegyndere i japansk. I vil blive sat ind i de fonetiske skriftsystemer, ”hiragana” og ”katakana” samt lære en håndfuld ”kanji” tegn. Derudover vil I lære lidt japansk dagligdagssprog, så I eventuelt kan begå jer som turister på jeres rejse til Japan.

Afhængig af holdets ønsker og behov vil der være mulighed for at udforske forskellige facetter af den japanske kultur sammen. Vi kan eksempelvis lave japansk mad, diskutere japansk popkultur og se en japansk film. Jeg vil også kunne fortælle jer om nogle unikke japanske skikke og fænomener, vi kan tage på udflugt og se japanske museumsudstillinger, besøge japanstudier på Københavns Universitet og eventuelt få besøg af en japansk udvekslingsstuderende, som kan fortælle jer lidt om, hvordan det er at vokse op i Japan.

Jeg glæder mig meget til at udforske japansk sprog og kultur med jer!

Medarbejder

Alexander Hill


Andre hold i samme kategori