32 50 17 51 // us.uk@taarnby.dk

Verdensborger (Valgfag 9.klasse)

Valgfag 9. klasse

Medarbejder
Jesper Dahl Jensen
Næste gang
onsdag 5. okt. kl. 8:00-14:30
Sidste gang
onsdag 12. okt. kl. 8:00-14:30
Sted
UngTårnby
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

"Elsker du for udenrigspolitik? Er du vild med at nærstudere verdens brændpunkter og forstå alle kompleksiteterne? Synes du bare, at verden udenfor Danmarks grænser er langt mere spændende, end hvad der foregår herhjemme? Så bør du overveje at skrive dig op til valgfaget Verdensborger!

Verdensborger bliver en blanding af historie og samfundsfag med et internationalt perspektiv. Vi vil hver uge analysere og diskutere verdens største problemstillinger. Om det så er amerikansk sikkerhedspolitik, krigen i Ukraine, klimakrisen, Arktis eller noget helt femte. Vi undersøger den historiske baggrund, den nuværende situation og forsøger at give et bud på, hvad fremtiden mon bringer. 

Der er rig mulighed for selv at komme med forslag til emner, som du måske allerede ved en masse om og ønsker at forstå bedre, eller emner, du kun ved meget lidt om, men som du anser for vigtige. Undervisningsformen er også relativt fri, så vi kan diskutere, hvordan holdet får mest muligt ud af undervisningen. Som en del af undervisningen vil der også blive arrangeret en ekskursion, og I vil få mulighed for at indtage rollen som politisk forhandlere i et scenarie om en international, politisk konflikt."

Underviser

Jesper Dahl Jensen


Andre hold i samme kategori