32 50 17 51 // us.uk@taarnby.dk

HipHop: Konkurrencehold

Krop og sundhed

Dette hold vil være den seriøse side af danseverden. Her stiller vi større krav til engagement, deltagelse og skills inden for dans. Det er et krav, at du har danset før og været en del af en gruppe, da dette vægtes meget i forhold til, at vi skal kunne regne med hinanden og den enkeltes arrangementet. Der er en audition til konkurrenceholdet onsdag d. 14/9 og d. 21/9 på UngTårnby. Herefter udtages den endelige konkurrenceholdstrup med opstart onsdag d. 28/9.

Næste gang
onsdag 5. okt. kl. 18:30-20:30
Sidste gang
onsdag 8. feb. kl. 18:30-20:30
Sted
UngTårnby
Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 18 år og 6 måneder
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

HIPHOP: KONKURRENCEHOLD

I år har vi lavet et nyt dansehold.
Dette hold vil være den seriøse side af danseverden.
Her stiller vi større krav til engagement, deltagelse og skills inden for dans.
Det er et krav, at du har danset før og været en del af en gruppe, da dette vægtes meget i forhold til, at vi skal kunne regne med hinanden og den enkeltes arrangementet.
Da formålet med dette hold er at deltage i dansekonkurrencer, forventes det, at man afsætter tid til og prioriterer selvudvikling og øvelse. Man skal være forberedt på, at weekender og ekstra øvedage kan forekomme ved show- og konkurrencetid.
Der vil være en brugerbetaling, når vi skal til at deltage i konkurrencer til tøj/sko/udstyr samt deltagelses gebyr til diverse konkurrencer.
Der vil første gang være åbent for alle (audition), hvor I lærer 3 små koreografier, 3 forskellige stilarter, og så får I 1 uge til at øve jer, hvor gangen efter er udtagelsen til konkurrenceholdet.
Her skal I danse og vise dansene fra sidste dansetime; herefter vil udvælgelsen af 7-8 dansere foregå. Hvor mange der kommer i den endelige trup, afhænger af niveauet.
Når først man er på holdet, er man som udgangspunkt bundet for hele sæson frem til juni.
Alle dansehold laver også danseshows til diverse arrangementer i Tårnby.
Vi deltager blandt andet til "Stjerner i natten" og "Klub Tårnby loppemarkedet".
Vi skal også i Tivoli og optræde på den store scene på plænen, som er en mega fed oplevelse for alle danserne.


Andre hold i samme kategori