32501751 // us.uk@taarnby.dk

Adventure tur til Tjekkiet

REJSER/TURE

Er du til eventyr og adrenalin? Så vil en tur til Ceský Raj være lige noget for dig! Læs mere nedenfor 👇

Tid og sted
Påskeferien 2025 - (11. april - 16. april)
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 17 år og 11 måneder. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10. 1. 2. 3.
Pris
3950 kr.
Antal ledige pladser
Holdet åbner for tilmelding tirsdag 27. aug. 2024 kl. 00:00

Beskrivelse

ADVENTURE TUR TIL CESKÝ RAJ I PÅSKEFERIEN 2025

OBS! Du skal være bosiddende i Tårnby Kommune eller gå på en kommunal folkeskole i Tårnby Kommune, for at kunne deltage på rejsen. Kommende 7. klasser, dvs. nuværende 6. klasser er velkomne til at tilmelde sig rejsen.

Vi har planlagt den fedeste tur til Cesky Raj, som er et verdensberømt naturområde i Tjekkiet. De er kendt for deres smukke natur og fede aktiviteter, såsom Rafting, Klatring/Repelling, Kano/Kayak, Mountainbike, Bjergvandring, Bobslæde, Kickbikes og meget mere. Hvad vi skal opleve sammen, og hvilke aktiviteter I skal prøve, er I selvfølgelig med til at bestemme. Der vil også være masser af fritid, hvor I kan få lov at lave det, I nu  selv har lyst til. 

Tidspunkt: Påskeferien 2025 - (11. april - 16. april)

Pris: kr. 3.950 kr. (OBS! Vi gør opmærksom på, at der kan komme små ændringer i prisen grundet prisjusteringer hos rejseselskabet).

Prisen inkluderer bus tur/retur til Cesky Raj (Tjekkiet), 3 overnatninger på hotel i flersengsværelser inkl. helpension (morgenmad, frokost og aftensmad). Alle udflugter og aktiviteter er også inkluderet i prisen. Hvilke aktiviteter det bliver, skal vi snakke nærmere om på planlægningsmødet. 


DEPOSITUM PÅ 1000 KR. ER BINDENDE OG VIL IKKE BLIVE REFUNDERET VED AFBUD - MEDMINDRE PLADSEN BLIVER AFSAT TIL ANDEN SIDE

Depositum 1.000 kr. betales straks ved tilmelding 

  1. rate 1.500 kr. betales senest d. 1/10-24
  2. rate 1.450 kr. betales senest d. 1/2-25

Ved afbud efter indbetaling af 2. rate eller det fulde beløb, vil en refundering kun finde sted, hvis vi kan få solgt pladsen til en anden uden ekstra gebyr.

Bemærk:

Husk gyldigt pas og blåt sygesikringsbevis på turen.

Alle skal have tegnet en individuel rejseforsikring på forhånd. Det blå sygesikringsbevis dækker ikke hjemtransport og transport til/fra et behandlingssted.

Nikotinprodukter, energidrikke, alkohol og øvrige rusmidler er selvfølgelig ikke tilladt.

Planlægningsmøde for de unge

På UngTårnby vil vi afholde et planlægningsmøde, hvor vi sammen skal lave planen for turen og dagsprogrammet. Her vil I også få mulighed for at lære hinanden at kende. Datoen kommer snarest. 


Infomøde med praktisk information til de unge + forældre

På UngTårnby vil vi afholde et infomøde for de tilmeldte elever og deres forældre. Det er frivilligt om forældre vil deltage, men der er mødepligt for elever. Her vil vi snakke om generelle emner, pakkeliste og nærmere detaljer om turen. 

Vi glæder os til at rejse med DIG!


Andre hold i samme kategori