32501751 // us.uk@taarnby.dk

Klub Løjtegården

Ungdomsklubber

Sted
Klub Løjtegården, Løjtegårdsvej 101, 2770 Kastrup
Åbningstider
Mandag, Onsdag, Torsdag fra kl. 18.00-22.00

Beskrivelse

Om huset

Fysiske rammer

Vi har plads til 200 børn i fritidsklubben. Klubben er indrettet i et ældre men spændende hus i flere etager. Indendørs har vi flere kreative værksteder, musikrum, computerrum, hyggerum, billard, bordtennis, bordfodbold m.m. Udendørs har vi et større grønt område til diverse lege, bålhytte, boldbane osv.

Målsætning og værdier

Løjtegårdens mål er at understøtte vores medlemmers udvikling fra at være børn til at blive ansvarlige og sociale unge.

Klubben skal være et trygt sted for medlemmerne. Det skal være et sted, hvor vi alle har respekt for hinanden, for hinandens forskelligheder og for vores fælles hus med alt, hvad det indeholder. Med nærvær og engagement skal vi synliggøre børnenes medbestemmelse og motivere dem til at bruge den i forhold til husets aktiviteter.

Pædagogiske principper

Med åbenhed og imødekommenhed giver vi vores medlemmer en base for at udvikle socialt ansvar og en base for at gøre dem klar til livet.

I kraft af vores fælles mål med den arbejdsform, som klubben er, skal medlemmerne kunne opleve os som meget forskellige individer. De skal lære at acceptere, at mennesker er forskellige og reagerer forskelligt. Vi skal give vores medlemmer plads til at udvikle sig selv og til at gøre erfaringer - også på egen hånd. Klubben skal kunne være et fristed, hvor medlemmerne også har mulighed for at være sig selv uden voksenopsyn, når de har brug for det.

Medlemmerne forholder sig til vores aktiviteter med tilvalg og fravalg. De særlige kvalifikationer, der på et hvert givet tidspunkt er i personalegruppen, danner udgangspunkt for de aktiviteter, vi kan tilbyde vores medlemmer. Medlemmernes ønsker er afgørende for, hvilke af disse aktiviteter, vi gennemfører.

Udadvendte aktiviteter

Vi deltager i de fælles aktiviteter sammen med andre klubber i Tårnby.

Vi har flere årlige kolonier og overnatninger fordelt efter alderstrin samt en række arrangementer uden for normal åbningstid.

Aktiviteter kan være fx

  • Sommer på stranden
  • Fester
  • E-sport.


Andre hold i samme kategori