32501751 // us.uk@taarnby.dk

Knallert onsdag august 2024

Knallert og Førstehjælp

Tag dit knallertkørekort hos UngTårnby. Du skal tilmelde dig både knallertkøreskole OG et førstehjælpshold. Du skal være bosiddende i Tårnby Kommune, for at kunne gå på knallertkøreskolen. Du kan læse meget mere nedenfor👇

Næste gang
onsdag 21. aug. kl. 17:00-20:00
Sidste gang
onsdag 9. okt. kl. 17:00-20:00
Sted
UngTårnby, Løjtegårdsvej 167, 2770 Kastrup
Aldersgrænse
Fra 14 år og 6 måneder til og med 17 år og 9 måneder.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

KNALLERTKØRESKOLEN - ONSDAGSHOLDET - AUGUST 2024

Obs! Du SKAL være bosiddende i Tårnby Kommune, for at kunne deltage i knallertkøreskolen.

Du må køre på knallert, når du er fyldt 15 år og har taget både førstehjælpskursus og et knallertkørekort. Begge dele er lovpligtige. Du skal være minimum 14 år og 6 måneder gammel, for at starte på knallertkøreskolen. 
På UngTårnby planlægger vi undervisningen, så den veksler mellem teori og praksis - i alt 30 lektioner, fordelt over 8 uger. Vi har dygtige instruktører, der tilrettelægger undervisningen specielt til unge.
Du skal være opmærksom på, at der er mødepligt til undervisningen, og specielt den 2. undervisningsgang (28/8), hvor vi kører på lukket bane. Hvis man ikke deltager her, kan man ikke fortsætte på holdet. Du skal bestå en teoretisk prøve og en praktisk prøve.
Du kan melde dig til her på hjemmesiden, men du er først sikret plads på et hold, når du har betalt det lovpligtige gebyr på 660,- kroner OG er tilmeldt et færdselsrelateret førstehjælpskursus, som du også skal tilmelde dig her på siden.
Beløbet indbetales på MobilePay på 851400 ved tilmelding. Mærk indbetalingen med "knallert + dit navn & fødselsdato."
Ved udmeldelse fra holdet, efter at dette er startet op, gives penge ikke retur. Evt. holdskifte kan kun ske SENEST 7 dage før holdopstart, såfremt der er ledige pladser på et andet hold. 
Læs mere om reglerne for knallert hos Rådet for Sikker Trafik. https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/paa-knallert-og-scooter/regler-for-knallert
Du skal have bestået det lovpligtige førstehjælpskursus, inden du starter på knallertundervisningen.
HUSK AT MELDE DIG TIL FØRSTEHJÆLPSHOLDET I AUGUST MÅNED.
Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden under Færdselsrelateret førstehjælp. Kurset varer 2 eftermiddage, 4 timer pr. dag.


Andre hold i samme kategori