32501751 // us.uk@taarnby.dk

Fransk

Sprog og matematik

Holdet er desværre ikke startet op i denne sæson, vi håber at vi kan starte det op efter sommerferien, så hold øje med vores hjemmeside i august! Kom og lær verdens smukkeste og mest romantiske sprog! Holdet er både for dig, der kan lidt eller meget fransk i forvejen. Vi arbejder med det talte sprog, så du får et større og mere nuanceret ordforråd. Ved at arbejde med det mundtlige, vil du samtidig opleve, at du bliver bedre til det skriftlige sprog! Læs mere nedenfor...

Tid og sted
Tirsdage kl. 17:00-19:00 på UngTårnby. Holdet er ikke startet op endnu, men meld dig til her og så får du besked, hvis holdet starter op senere.
Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 18 år og 6 måneder. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Det skal være sjovt, at lære fransk! Du vil derfor præsenteres for en undervisning, som nok er anderledes, end den, du er vant til. Vi skal lege sproget ind med bevægelseslege, dilemma- og præferencespil, konkurrencer, musik, fransk mode og mad, kunst, film, og de emner, som du har lyst til at arbejde med. Så kom og vær med! Du vil få skruet op for din passion for og selvtillid til faget og finde ud af, at du kan meget mere end du tror!


Andre hold i samme kategori