32501751 // us.uk@taarnby.dk

Klub Lundø

Ungdomsklubber

Sted
Fritidsklubben Lundø, Tårnbyvej 20, 2770 Kastrup
Åbningstider
Mandag-torsdag fra kl. 18.00-22.00

Beskrivelse

Om huset

Ungdomsklubben Lundø ligger i en smuk, ældre villa på Tårnbyvej 20. Vi har plads til 103 unge.

Indendørs har vi:

  • Tv-stue,
  • Caferum og køkken,
  • PlayStationrum,
  • Bordtennislokale,
  • Poolbord.

Desuden har vi flere hang-out områder og et beauty-lokale, hvor du kan lave negle, hår og makeup.

I vores dejlige have har vi et stort boldbur med kunstgræs og hyggelige pallemøbler omgivet af frugttræer.

Målsætning og værdier

Lundø vil gerne støtte den udvikling, medlemmerne er i: på vej mod teenagealderen. I processen fra barn til ung har venskaber og sociale relationer stor indflydelse på den enkeltes velbefindende. Vi arbejder derfor på at lære de unge om tolerance, respekt, accept af forskelligheder og omsorg for hinanden.

Pædagogiske principper

Vi har fokus på de unges medbestemmelse og -indflydelse, og hilser initiativer fra deres side velkomne. Vi støtter udviklingen i teenagelivet og hjælper de unge i forskellige problematiske aspekter i livet, lige fra uddannelsesspørgsmål til kæresteproblemer. Vi er altid klar til at lytte og præge de unge i en god retning som giver de unge højest mulig glæde og livskvalitet i deres eget liv.

Vi støtter de unge i selv at planlægge og udføre deres projekt eller idé, fra start til slut. Derudover har vi masser af forskellige aktiviteter, vi laver med de unge. Udover alle de sjove og hyggelige ting, vi laver med medlemmerne, respekterer vi også de unges ønsker om til tider at være i rum uden voksne.

Vi prioriterer, at der i huset er en ordentlig omgangstone blandt alle. Lundø skal være et sjovt og trygt sted at komme og med imødekommende voksne, der har tid til at lytte.


Andre hold i samme kategori