32 50 17 51 // us.uk@taarnby.dk

Spansk hold 1 (Valgfag 9. klasse)

Valgfag 9. klasse

Næste gang
onsdag 5. okt. kl. 8:00-14:30
Sidste gang
onsdag 12. okt. kl. 8:00-14:30
Sted
UngTårnby
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Eleverne skal lære at udtrykke sig i simple vendinger, både mundtligt og skriftligt, på spansk om hverdagsemner samt have kendskab basal spansk grammatik. De skal opnå en generel forståelse for hvad den spansktalende verden er og hvilke kontraster der er i forhold til det danske samfund. Eleverne skal lære disse mål ved selv at være aktive i undervisningen gennem diverse undervisningsmetoder. De skal lære det for at kunne give dem redskaberne til at skabe en lettere overgang såfremt de vælger at have spansk på gymnasieniveau. Derudover skal de de opnå kendskab til den spansktalende verden som del af en generel dannelsesproces, således at, eleverne udvider deres horisont i forhold til den globaliserede verden. 

 

Udover kendskab til det spanske sprog og dets udbredelse har dette valgfag et globalt sigte, som både beskæftiger sig med brændpunkter i verden, globalisering, integration, menneskerettigheder og forskellige kulturer.

I undervisningen indgår mange forskellige arbejdsformer herunder lærerstyret undervisning, gruppearbejde, og individuelt arbejde. Der arbejdes med netbaseret træning af ordforråd og grammatik, og eleverne øver samtalesituationer bl.a. i forbindelse med gruppeudarbejdelse af video og screencast. I undervisningen arbejder vi også med korte tekster, video, musik, film og madlavning.


Andre hold i samme kategori